item9

item10

item11

item12

m15

m16

m14

m13
AGENDA
HARMONIEORKEST
facebook
 afmelden harmonieorkest  mobiel: 06 30013089
m3
HARMONIEORKEST
HARMONIEORKEST
m6
m9
m12


Wijzigingen voorbehouden!
________________________
9 oktober 2021: Leeuwarden
Ochtend Concert
onderdeel CityProms
op het LC-hoofdpodium
Wilhelminaplein
https://cityproms.nl
________________________
19 december 2021: Workum
Kerst
Concert

Concert met zangeres:
Petra Berger
bestel hier uw kaarten
________________________
 

 
 


 
 


Harmonieorkest
Het harmonieorkest van CMV Euphonia Wommels bestaat uit houtblazers, koperblazers en slagwerk. Het orkest bestaat uit ongeveer 55 leden, voor een gedeelte afkomstig uit Wommels. De laatste jaren trekt het orkest meer en meer leden uit de wijde regio. Diverse leden hebben bij het jeugdorkest van Euphonia hun muzikale opleiding genoten, blijven de harmonie trouw en reizen elke week tot wel 80 kilometer om bij de harmonie te kunnen blijven spelen.

In hoofdzaak worden er concertwerken ingestudeerd. Sinds de promotie van 14 maart 2009 speelt Euphonia in de eerste divisie. Het jongste succes is behaald in november 2016, toen onder leiding van Rolf Verbeek de eerste prijs werd behaald tijdens de Open Nederlandse Harmoniekampioenschappen in Drachten. De toegekende 87 punten waren goed voor een eerste prijs in de eerste divisie.

Het orkest streeft naar een symfonische klankkleur en probeert dit te bereiken door de juiste repertoirekeuze. Samenwerking met collega orkesten, vocaal ensembles en solisten voor concerten dragen hier aan bij. In de afgelopen jaren zijn er samenwerkingen geweest met o.a. Miranda van Kralingen, Iris Kroes, Vocaal Ensemble Collage en Koar Bizznizz. Een goede balans tussen hout- en koper ‘sound’ moet leiden tot een warme, symfonische klankkleur in het orkest.

Elke dinsdagavond repeteert het orkest van 19.30 – 21.45 uur in It Dielshûs in Wommels. Tevens zijn er extra studiedagen en een studieweekend om het repertoire zo goed mogelijk te beheersen en de onderlinge band te versterken. Na elke repetitie is er voor de geïnteresseerden de mogelijkheid om onder het genot van een drankje, gezellig na te praten.

 

Muzikanten gevraagd!

WOMMELS - Het harmonieorkest van Euphonia Wommels is altijd opzoek naar nieuwe leden. Speel je trompet, klarinet, saxofoon, euphonium, hoorn of slagwerk? Kom dan gerust eens vrijblijvend een kijkje nemen bij een van de repetities van ons orkest. Speel je nog geen instrument? Neem dan een paar gratis proeflesjes en voor je het weet speel je bij ons je partijtje mee! Mail al je vragen naar: info@euphonia.nl 

volg ons nu op facebook
Euphologowit2020