item3

item3a

item8

item9

item10

m14

m15

m13


Melody and Percussionband

Over ons

Onze Melodie & Percussionband (MPB) Euphonia is een prachtige groep muzikanten. Alle spelers en speelsters zijn pure amateurs die met veel enthousiasme hun hobby uitvoeren. Hierdoor hebben ze een leuke actieve maar ook zeer gezellige club, waarmee elke maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur in de Bogerman te Wommels gerepeteerd wordt. Tevens organiseren ze ook elk jaar een studieweekend. Dit is een gezellig weekend waarin samen met de colorguards hard gewerkt wordt aan zowel de muzikale vorming als performance.

Optredens
Samen met de colorguards is de MPB een graag geziene gast bij optochten, intochten, corso’s en andere evenementen. Met hun enthousiasme weet de MPB en colorguards van Euphonia het publiek te vermaken met dans, bekende melodieën en ritmes.

Onder leiding van
Sinds oktober 2018 staat de MPB onder leiding van Daniël Schrijver. Daniël is geboren in Overijssel en op 8-jarige leeftijd begonnen bij Show en drumfanfare Oranje uit IJsselmuiden. Na tal van jaren heeft hij zijn roots gevonden als slagwerker bij 2 top showbands op muzikaal gebied van Friesland. Vanaf 2001 tot en met 2014 bij Show en drumfanfare Advendo uit Sneek en vanaf 2015 bij het Pasveerkorps uit Leeuwarden.

2020
Dit jaar viert CMV Euphonia hun 100-jarig jubileum en is nog altijd springlevend. Dat wordt uitbundig gevierd met diverse activiteiten, waaraan ook de Melody & percussionband hun medewerking zal verlenen.

Nieuw
Nieuw bij het de MPB is een groepje van jonge gestemde en ongestemde slagwerkers onder de naam 2 WHOM. In 2021 gaan we met onze jeugdmuzikanten meedoen aan de Indoor Percussion Contests van
Colorguard Nederland (CGN). Er kan deelgenomen worden in verschillende klassen, zoals de Concert Classes (in concertvorm musiceren) of Marching Classes (musiceren inclusief choreografie). Binnen deze classes is er in sommige gevallen ook een onderverdeling op leeftijd. De jeugdleden zullen gaan deelnemen in de Concert Class.

Net als bij de colorguardwedstrijden, zijn er tussen januari en maart meerdere Indoor Percussion Contests door heel Nederland en deze reeks wordt afgesloten met de CGN Championships (finals). Op deze lange dag moet tijdens de prelims (voorrondes) een plek in de finals veiliggesteld worden. In de avond wordt er uiteindelijk gestreden om de seizoenstitel.

Op maandag en donderdag wordt er vanaf 17.30 uur aan onze jeugd les gegeven, individueel en in groepsverband. Deze lessen staan ook onder leiding van Daniël Schrijver.

Informatie
Enthousiast geworden en zin gekregen om mee te spelen? Of is er gewoon wat behoefte aan meer informatie? Kom eens langs op één van de repetitie avonden.
Er kan ook contact opgenomen worden met A.Punter 0630126669
Mail:
info@mpb-euphonia.nl

Ook heel leuk: hier worden alle foto’s verzameld die genomen zijn bij diverse optredens en activiteiten. 

AGENDA
m6
m8
m10
m12
volg ons nu op facebook


24 december 2020: Wommels
Online Kerstconcert van de
MPB vanaf 20.00 uur:
https://youtu.be/Gb2N2fO-TTU
________________________

 

facebook
Euphologowit2020